Nederlands Engels Duits

Over Massage-Rituals

Re-Balance pedicure en massage

Uw dienstverlener (Age Amsterdam) is woonachtig in Sneek, het centrum van zuid-west Friesland. Na een aantal jaren in verschillende functies werkzaam geweest te zijn, in het bedrijfsleven en bij een gemeentelijkse instantie, ben ik begonnen in 1999 begonnen met het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van massage en pedicure. Ik heb hiertoe besloten nadat ik als sporter de weldaad van een massage en pedicure heb ondervonden.

Bij Dutch Bodywork Academy in Leeuwarden heb ik een aantal opleidingen gevolgd op het gebied van massage. Bij Jade-Health in Utrecht heb ik veel kennis en ervaringen op gedaan op het gebied van ayurveda. Aan de Noord Nederlandse Academie in Heerenveen heb ik de basisopleiding pedicure gevolgd. Aansluitend heb ik hier eveneens de opleiding medisch pedicure gevolgd.

In Oostenrijk ben ik werkzaam geweest in diverse vier-en vijfsterren hotels met verschillende vormen van massage. Daarnaast ben ik twee jaar werkzaam geweest in een sauna in de regio van Sneek.

Filosofie

Massage heeft bij mij het inzicht tot stand gebracht, dat mijn lichaam volkomen neutraal is en de natuurlijke geleider is van het bewustzijn. Door een diepe ontspanning kan het lichaam weer in contact komen met deze oorspronkelijke eenheid in de mens. Massage is hiertoe een hulpmiddel. Het goed onderhouden van de spieren en het bewegingsapparaat is een noodzakelijke behoefte welke het lichaam nodig heeft.

Pedicure heeft vooral een ontspannend en preventief effect op het gebied van voetverzorging.

Persoonlijke aandacht en warm contact en een rustgevende omgeving zijn de natuurlijke ingrediënten voor een ontspannende massage bij Massage-Rituals. Bij alle behandelingen beschikken wij over handdoeken en badjassen. U hoeft niets mee te nemen.

Voorbeeld Twitter weergave